Eneboliger i vifte

Eneboliger i vifteformasjon er plassert ytterst på sørspissen av tomteområdet. Her får du en orkesterplass for sola og utsikten, samtidig som det er skjermet for innsyn og oppleves som usjenert.

Eneboliger i vifte

Eneboliger i vifte er en type eneboliger, plassert ytterst på sørspissen av tomteområdet. Her får du en orkesterplass for sola og utsikten, samtidig som det er skjermet for innsyn og oppleves som usjenert.

Fra inngangssiden i nord har huset carport. Ved inngangspartiet kommer man inn i det som i praksis er husets overetasje, med romslig kjøkken hvor det er plass til mange rundt bordet, stor stue og flislagt bad. Både stue og kjøkken har full takhøyde, noe som gir en følelse av volum og luft, og gjør disse oppholdsrommene lyse og trivelige å være i.

Fra stuen har man utgang til en sørvendt balkong, og fra kjøkkenet har man utgang til et privat uteareal som ligger mot fellesområdene som er nord-vestvendt.

Underetasjen har tre soverom og et oppholdsrom som kan gjøres om til et fjerde soverom. Her har man også adkomst til et større, privat uteareal, som grunnet terrengtilpasningen oppleves som skjermet fra den øvrige bebyggelsen. Det er lagt opp til to bad, med mulighet for badekar på hovedbadet. Huset rommer også flere boder, som gir god plass til lagring og oppbevaring.

Informasjon

Hus nr.

Type bolig

BRA

Salgspris

8
Enebolig i vifte
150,1
6 990 000
9
Enebolig i vifte
150,1
7 290 000
10
Enebolig i vifte
150,1
6 990 000
11
Enebolig i vifte
150,1
6 790 000
12
Enebolig i vifte
150,1
6 590 000

Ta kontakt med oss!

Tor Jan Endresen
Eiendomsmegler MNEF

Epost: torjan@sormegleren.no
Telefon: +47 40 40 80 21

Følg oss på Facebook

Vi kommer til å legge inn informasjon og bilder fra prosjektet underveis. Så følg oss så er du oppdatert på hva som skjer fremover
Proudly designed with OIKO AS / Copyright © Risør Platå
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram